Oua cu cascaval la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2010 | 2550 vizualizari

 

potrivit pentru o cina

 

INGREDIENTE

  • 300gr cascaval,
  • 100gr telemea,
  • 2cremvursti,
  • 4felii salam uscat,
  • 4oua,
  • 100gr smantana,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta,
  • unt,
  • putin parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu cascaval la cuptor:

Se rade cascavalul,separat se rade si telemeaua.Se unge un vas mic termorezistent cu unt.Cacavalul ras se imparte in trei parti,prima parte se pune in vas,se adauga cremvurstii taiati feliute,apoi branza rasa,se pune salamul feliat,din nou o parte de cascaval peste care se sparg ouale cu grija  sa nu se desfaca.Smantana se freaca cu putina sare si piper si se pune cu lingura printre oua.La sfarsit se adauga cascavalul ramas si se da la cuptor.Dupa 20minute se scoate si se presara putin parmezan si se mai da la cuptor 10-15minute.Se serveste cald.Este un deliciu alaturi de salata verde sau rosii

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ela 1

26.03.2010, 14:00

multumesc Nicky,incearc-o,nu o sa-ti para rau,sotul meu a fost incantat,i-a placut la nebunie

Teo 1

26.03.2010, 22:39

mai , ce m-ai ademenit !si ce decor!am venit cam tarzior?

ela 1

26.03.2010, 23:13

Teo niciodata nu este prea tarziu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V