Oua cu cascaval la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2010 | 3013 vizualizari

 

potrivit pentru o cina

 

INGREDIENTE

  • 300gr cascaval,
  • 100gr telemea,
  • 2cremvursti,
  • 4felii salam uscat,
  • 4oua,
  • 100gr smantana,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta,
  • unt,
  • putin parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu cascaval la cuptor:

Se rade cascavalul,separat se rade si telemeaua.Se unge un vas mic termorezistent cu unt.Cacavalul ras se imparte in trei parti,prima parte se pune in vas,se adauga cremvurstii taiati feliute,apoi branza rasa,se pune salamul feliat,din nou o parte de cascaval peste care se sparg ouale cu grija sa nu se desfaca.Smantana se freaca cu putina sare si piper si se pune cu lingura printre oua.La sfarsit se adauga cascavalul ramas si se da la cuptor.Dupa 20minute se scoate si se presara putin parmezan si se mai da la cuptor 10-15minute.Se serveste cald.Este un deliciu alaturi de salata verde sau rosii

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

ela 1

26.03.2010, 14:00

multumesc Nicky,incearc-o,nu o sa-ti para rau,sotul meu a fost incantat,i-a placut la nebunie

Teo 1

26.03.2010, 22:39

mai , ce m-ai ademenit !si ce decor!am venit cam tarzior?

ela 1

26.03.2010, 23:13

Teo niciodata nu este prea tarziu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Bruscheta cu rosii si cascaval