Oua de peste frecate cu lamaie

de Lily_Musat in Peste, 29 Iun 2009 | 7720 vizualizari

 

INVENTIE PROPRIE

 

INGREDIENTE

  • 350 grame icre de crap
  • 1/2 zeama de lamaie
  • 1 lingurita de ulei de masline
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de peste frecate cu lamaie:

Icrele se bat cu telul impreuna cu zeama de lamaie si cu uleiul de masline. Se incinge cuptorul la 200 grade si se pun icrele intr-o tigaie de dimensiuni mici pentru 30 minute, pana se rumenesc pe deasupra si se umfla.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de peste frecate cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

meryel 1

04.11.2010, 15:01

Panacris 1

24.02.2014, 09:10

Interesant!

Constelatialeu 1

24.02.2014, 09:20

Interesant !

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum pastram icrele proaspete cea mai sigura metoda