Oua decorate

de susu in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2010 | 5348 vizualizari

Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua decorate:

Eu anul acesta am incercat ceva nou. Mi-au placut foarte mult decoratiunile pentru oute care au aparut pe piata si am zis sa incerc. Au iesit foarte frumoase si nici nu e bataie de cap. La anul am sa fac cu frunze pentru ca nu am incercat pana acum. Celelalte tipuri de oua sunt din lemn. Am fiert ouale care au fost scoase de la frigider cu cateva ore inainte pentru a fi la temperatura camerei. Am pus sare in apa si am fiert la foc foarte mic pentru a nu crapa coaja.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua decorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

04.04.2010, 13:35

frumoase

susu 1

05.04.2010, 16:41

Fetelor eu am considerat ca din contra vopsite nu s-ar vedea desenul asa bine. Contrastul este altul. Desenul pe fond alb se vede foarte clar insa pe cele rosii nu prea se mai intelege nimic. Asta este parerea mea si nu regret ca le-am lasat asa.

janet 1

07.04.2010, 10:54

Foarte frumoase,felicitari Susu!
eu am facut doar rosii.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute