Oua in tigaie cu ton si sos de stridii

de FlaviaD in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2013 | 763 vizualizari

 

Ceva foarte sanatos si rapid. Plus ca e si consistent :)

 

INGREDIENTE

  • -2 oua
  • -1 fir ceapa verde
  • -4-5 ciuperci potrivite
  • -1 conserva ton
  • -4 linguri faina de tarate de grau
  • -3 linguri lapte
  • -mirodenii (busuioc, oregano, cimbru, piper alb, tarhon, sare/Fuchs)
  • -branza de capra
  • -sos de stridii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in tigaie cu ton si sos de stridii:

Am luat doua oua, nu mai multe doar doua, le-am batut bine si am adaugat mirodenii dupa gust, adica cimbru, oregano, busuioc, tarhon si piper, ba chiar am pus si niste Fuchs ca nu strica sa fie si ceva legume pisate pe-acolo.


Dupa ce le-am amestecat pe toate, am incorporat in compozitia cu oua faina de tarate de grau, am pus 4 linguri pana s-a ingrosat bine. Am diluat cu lapte si m-am pus pe taiat ciuperci si ceapa verde, pe care le-am adaugat si pe ele in compozitie. Iar apoi am desfacut o conserva de ton, am scurs bine de ulei si l-am amestecat si pe el in castron cu toate celelalte ingrediente.


Intre timp am incins tigaia pe foc cu ulei de porumb, am turnat compozitia in tigaie si am acoperit-o cu capacul. Am lasat la foc potrivit cale de 5 minute, iar din cand in cand am mai miscat tigaia pe foc ca sa nu se prinda. La final am amestecat totul cu o spatula direct in tigaie pana s-au rumenit toate frumos.


Cand a fost gata, am scos pe farfurie si pe deasupra am ras niste branza de capra si am stropit cu sos de stridii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in tigaie cu ton si sos de stridii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Andreea Caroline 1

29.07.2013, 23:28

Panacris 1

03.08.2013, 15:38

Krystyan Trendy 1

21.05.2014, 14:36

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Sufle de ciuperci cu crutoane