Pateuri cu trei feluri de branza

de adnia in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2013 | 4049 vizualizari

 

Mmmmm, acum, ca tot am jucarie noua, o incrc in fel si chip...mai ales ca piticul ma tot asalteaza cu cerinte noi:)
Pt. azi avem in meniu pateuri sarate cu trei feluri de branza (am descoperit mai nou cat ii plac).

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet foietaj din comert
  • -75 gr. cascaval ras
  • -50 gr. telemea de vaca
  • -50 gr. cas
  • -2 oua
  • -1-2 linguri smantana
  • 1-2 linguri iaurt gras
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu trei feluri de branza:

Se lasa la dezghetat aluatul, apoi se intinde putin cu sucitorul, sa se uniformizeze, se taie patrate, apoi se umplu cu o lingurita din umplutura de branzeturi rase si amestecate cu 1 ou, iaurt si smantana.

Patratele se ung pe margini cu ou batut pt. sigilare, apoi se indoaie pe diagonala, obtinand astfel niste triunghiuri frumoase. Pt. siguranta, sigilam marginile inca o data cu o furculita, astfel obtinand si un model. Se aseaza in tava, se ung cu celalalt ou batut si se pun in cuptorul incins (250 grade) pt. 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu trei feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Lau 1

08.01.2013, 14:46

imi plac

mamaieelena 1

08.01.2013, 20:50

placeeee

Tati63 1

14.01.2013, 12:44

am facut ieri aceste pateuri, au iesit foarte bune, am facut cateva schimbari: cu branza dulce, iaurt, smantana, 2 linguri de gris si un pic de budinca de vanilie. Au iesit nemaipomenite, o foie de placinta am rulat-o a iesit la fel de buna dar ca aspect au fost mai frumoase triunghiurile :-)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Minipateuri cu branza