Oua la cuptor cu rosii cherry si ciuperci

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2011 | 4576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii cherry
  • 500 gr ciuperci, taiate daca sunt prea mari
  • 1 ceapa, tocata
  • 3 catei de usturoi, tocati
  • 1 lingurita busuioc tocat
  • 1 lingurita thym tocat
  • 3 linguri ulei de masline , plus pentru uns
  • 1 lingura miere
  • sare
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua la cuptor cu rosii cherry si ciuperci:

Incinge cuptorul la 200˚C.Unge un vas termorezisten sau 4 individuale cu putin ulei de masline.

Intr-un vas amesteca rosiile cu ciupercile si ceapa. Intr-un bol amesteca 2 linguri ulei de masline cu busuiocul, thym, sare si 1 lingura miere apoi toarna peste legume si amesteca bine. Pune compozitia in vasul (sau vasele) si da la cuptor 20 minute. Scoate vasul (vasele) din cuptor, fa cate o gaura prin legume si sparge cate un ou in fiecare gaura.Stroepste ouale cu 1 lingura ulei de masline ramas, presara putina sare si mai da la cuptor 3-4 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua la cuptor cu rosii cherry si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute