Oua prajite cu castravete in stil chinezesc

de retetele_tinei in Mancaruri de legume, 29 Dec 2015 | 814 vizualizari

 

Aceste oua prajite cu castravete sunt  tipice  bucatariei chinezesti. Reteta este aspectuoasa, delicioasa si foarte fresh, datorita castravetelui, care are o textura crocanta si a oului, care are rol, nutritiv. 

 

INGREDIENTE

  • 2 castreveti
  • 2 ou
  • 1 morcov
  • 1 ceapa verde
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua prajite cu castravete in stil chinezesc:

Prima data se pregatesc legumele, pt ca prepararea, retetei in sine, dureaza cateva minute.


Asadar, se spala si se taie, in felii subtiri, castravetele.


Si morcovul.


Iar dupa se spala si se taie rondele, ceapa.


Ouale se bat, bine, cu putina sare.


Dupa, se pune o tigaie la foc , mare, cu ulei, iar cand e incalzit, se pun ouale, care se lasa la prajit.


Prajite se scot pe o farfurie si se lasa deoparte.


Se ia o alta tigaie, care se pune la foc, mare, cu ulei. Dupa se pune ceapa, care se lasa 30 secunde la prajit.


Peste ceapa se pun morcovii.


Si castravetii.


Se lasa 1 minut la prajit, dupa care se sezoneaza cu sare si piper, dupa gust si se mai lasa inca 30 secunde sau 1 minut.


Dupa se da focul la mic, se pun ouale fripte, peste legume.


Si se mai lasa pe foc, inca cateva momente.


Omleta, se serveste, calda.


Cu multa pofta, ca e tareeee buna!


Pofta mare, dragilor!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua prajite cu castravete in stil chinezesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

reisnaor_2006 1

29.12.2015, 14:46

bunnnnnn

-Licurici- 1

29.12.2015, 19:51

Andreea Caroline 1

30.12.2015, 18:01

Super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Porc Sichuan