Oua rosii frumos decorate

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 10613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua (eu am facut vreo20)
  • o vopsea rosie de la carmin
  • 2-3 linguri otet
  • 250 ml apa fierbinte
  • sare
  • frunze de patrunjel si trifoi
  • ulei
  • sare
  • sosete fine
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii frumos decorate:

Ouale se spala bine cu detergent de vase,se clatesc din abundenta cu apa,se pun intr-o oala cu apa rece la fiert cu putina sare.


le fierbeti cat de mult doriti(ori le faceti moi ,ori tari,depinde de preferinte).


cand sunt gata fierte ,opriti focul.


preparati vopseaua conform instructiunilor(250 ml apa fierbinte,2-3 linguri otet si vopseaua)intr-o cana .


pe oua se pun frunze de patrunjel,trifoi,le imbracati in ciorapi,le legati bine la capat ca sa iese bine forma de frunze,si se baga in vopsea pentru 5 min.rand pe rand pana sunt gata.


le scoateti pe un servet.


apoi pe o carpulita moale puneti ulei si le ungeti cu ulei si le asezati pe un cos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii frumos decorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Valyvalentyna 1

20.04.2014, 20:19

Foarte Frumoase

Rocsi 1

20.04.2014, 20:34

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

20.04.2014, 20:34

Valy multumesc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui