Oua umplute

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2014 | 5676 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si hranitor .

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1 pate de ficat
  • mustar
  • 100 gr. smantana
  • piper
  • sare
  • delikat
  • ulei pentru maioneza
  • 1 galbenus
  • patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale, se curata, se scoate galbenusul.

Facem maioneza dintr-un galbenus si 100 ml ulei si o lingurita de mustar.

Amestecam 1 pate de ficat cu galbenusul maruntit, sare, delikat, piper dupa gust, 2 linguri smantana si 2 linguri de maioneza. Cu aceasta compozitie umplem jumatatile de ou.

Se aranjeaza jumatatile de ou pe un platou .

Restul de maioneza se amesteca cu smantana si se pune peste jumatatile de ou .

Se orneaza cu patrunjel verde .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

se foloseste o smantana mai grasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pasta de pateu