OUA UMPLUTE

de Roda in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 5859 vizualizari

 

Indiferent cu ce umplutura , ouale umplute constituie un aperitiv excelent!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 2 sardele frecate cu unt,
  • 3 lingurite mustar,
  • 1 lingurita cas ras,
  • sare,
  • piper,
  • 1/2 pahar maioneza,
  • sardele pentru ornat,
  • masline ;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA OUA UMPLUTE:

1Se fierb ouale in apa sarata.


2.Se curata de coaja, se taie in jumatati si se scot galbenusurile


3.Galbenusurile se pun intr-un bol si se zdrobesc cu furculita , apoi se amesteca cu pasta de sardele, casul ras pe razatoarea mica,sarea si piperul.


4. Se umplu ouale cu aceasta umplutura, se aseaza pe un platou si deasupra se toarna maioneza.Printre jumatatile de oua se aseaza sardelePe fiecare ou , se pun masline taiate rondele .Fiecare poate orna ouale umplute dupa gust si fantezie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "OUA UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

15.05.2009, 12:45

roda sardele sunt afumate?cred ca sunt bestiale...eu nu am facut nici o data dar sigur am sa incerc

Roda 1

15.05.2009, 21:41

Poti sa le folosesti afumate sau din conserva;daca sunt afumate , aroma este mai pregnanta.Eu am folosit sardele din conserva si le-am turmixat impreuna cu uleiul lor;am lasat cateva sardele pentru ornat.

Bya Ralu 1

20.12.2013, 01:13

super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu marar