Oua umplute cu castraveti murati

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2011 | 8370 vizualizari

 

tot din ciclul "asta au mancat musafirii la ziua mea" :))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 castraveti murati
  • 1 lingura maioneza
  • 1 lingurita mustar
  • marar tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu castraveti murati:

Punem la fiert ouale in apa cu sare. Dupa ce incep sa fiarba mai lasam 10 minute.


Dupa ce au fiert scurgem apa si trecem ouale prin jet de apa rece apoi le curatam.


Le taiem in doua pe lungime si scoatem galbenusurile cu grija.


Galbenusurile le pasam si apoi adaugam maioneza si mustarul.Amestecam pana se omogenizeaza si devine pasta.


Castravetii murati ii taiem bucatele mici si ii adaugam in crema de galbenusuri.


La final adaugam mararul tocat si amestecam bine.


Umplem albusurile cu un posh si servim.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

La Ancuta 1

02.02.2011, 21:31

Adriana, mamaieelena va multumesc

Bunica 1

02.02.2011, 21:42

Bietul carnat , v-ati distrat pe seama lui Ouale sunt foarte bune !

Bya Ralu 1

17.09.2012, 20:41

super bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

”Urși” de mămăligă cu brânză

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

pe 15.10 la 21:36

RETETA RECOMANDATA
Salata de varza cu maioneza