Oua umplute cu castraveti murati

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2011 | 7135 vizualizari

 

tot din ciclul "asta au mancat musafirii la ziua mea" :))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 castraveti murati
  • 1 lingura maioneza
  • 1 lingurita mustar
  • marar tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu castraveti murati:

Punem la fiert ouale in apa cu sare. Dupa ce incep sa fiarba mai lasam 10 minute.

Dupa ce au fiert scurgem apa si trecem ouale prin jet de apa rece apoi le curatam.

Le taiem in doua pe lungime si scoatem galbenusurile cu grija.

Galbenusurile le pasam si apoi adaugam maioneza si mustarul.Amestecam pana se omogenizeaza si devine pasta.

Castravetii murati ii taiem bucatele mici si ii adaugam in crema de galbenusuri.

La final adaugam mararul tocat si amestecam bine.

Umplem albusurile cu un posh si servim.

Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

La Ancuta 1

02.02.2011, 21:31

Adriana, mamaieelena va multumesc

Bunica 1

02.02.2011, 21:42

Bietul carnat , v-ati distrat pe seama lui Ouale sunt foarte bune !

Bya Ralu 1

17.09.2012, 20:41

super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!