Cartofi noi cu cimbru de camp

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2011 | 1598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • o ceapa
  • un ardei kapia
  • sare,piper,boia
  • cimbru de camp
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu cimbru de camp:

Se pune ceapa taiata fin la calit in ulei.Se adauga si ardeiul taiat cubulete.Dupa cateva minute se pune o lingura de boia,se amesteca repede si se pune un pahar de apa sa nu se amarasca boiaua.


Se adauga cartofii curatati,spalati si taiati cubulete.Se condimenteaza cu sare,piper si se completeaza cu apa atat cat sa nu treaca peste cartofi.Cine doreste poate pune si o lingurita de vegeta.


Se lasa la fiert la foc mic cca 40 minute pana scade apa si se formeaza un sos.


Cimbrul de camp se curata,se spala si se toaca marunt.


Se adauga cimbul in mancarea de cartofi si se lasa pe foc inca cateva minute amestecand usor.


Cartofii vor avea o aroma deosebita daca folosim cimbru de camp.


Se servesc asa simplu cu salata de orice fel.


Noi i-am servit alaturi de carne de porc in sos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cimbru de camp" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mirela0911 1

17.06.2011, 18:16

buni cartofii

Sylvia 1

17.06.2011, 20:07

wow ce combinatie reusita tare imi plac cartofii noi

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:09

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti