Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Mi-au ramas oua vopsite si asa m-am decis sa le fac umplute
Ouale le-am curatat, le-am taiat in doua p lungime si am scos galbenusul.
Am amestecat galbenusele cu pateu de ficat, o parte din ciuperci taiate maraunt, gogosarul taiat si el marunt, 2 linguri de maioneza, sare si piper dupa gust.
Cu acest amestec am umplut ouale si le-am asezat pe platoul pentru oua umplute. Pe oua am adaugat maioneza pe care am amestecat-o inainte cu 2 linguri de samantana, ciuperci si gogosar tocate marunt.
Am dat platoul la frigider si am servit ouale dupa 30 de minute.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult