Oua umplute cu ciuperci

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2011 | 12592 vizualizari

 

Mi-au ramas oua vopsite si asa m-am decis sa le fac umplute

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 gr ciuperci
  • 2 linguri smantana
  • pate de ficat
  • gogosar rosu murat
  • sare,piper
  • 150g maioneza vegetala
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ciuperci:

Ouale le-am curatat, le-am taiat in doua p lungime si am scos galbenusul.

Am amestecat galbenusele cu pateu de ficat, o parte din ciuperci taiate maraunt, gogosarul taiat si el marunt, 2 linguri de maioneza, sare si piper dupa gust.

Cu acest amestec am umplut ouale si le-am asezat pe platoul pentru oua umplute. Pe oua am adaugat maioneza pe care am amestecat-o inainte cu 2 linguri de samantana, ciuperci si gogosar tocate marunt.

Am dat platoul la frigider si am servit ouale dupa 30 de minute.

sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu lebar de casa