Oua umplute cu ciuperci

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2013 | 8864 vizualizari

 

Am vazut reteta pe facebook si mi-a atras atentia,e o combinatie reusita,nu am folosit toate ingredientele,dar rezultatul cred ca e la fel de bun .reteta o gasiti aici http://www.divainbucatarie.ro/oua-umplute-cu-ciuperci/

 

INGREDIENTE

  • 7 oua fierte
  • sare,piper,praf de usturoi
  • 1 cutie de ciuperci in conserva
  • patrunjel
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus nefiert (pt maioneza)
  • ulei
  • 1/2 lingurita mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ciuperci:

Ouale le aveam deja fierte (cele care au ramas de la Paste), se curata de coaja si se taie pe lung in doua. Galbenusurile se adauga in robotul de bucatarie, se opreste unul pentru maioneza.

Ciuperciile se scurg de apa din conserva si se pun in intr-o tigaie la prajit cu putin ulei. Adaugam sare, piper si praf de usturoi si patrunjelul tocat marunt. Se lasa cateva minute pe foc, dupa care se dau deoparte sa se raceasca.

Pentru maioneza:

Se prepara maioneza din galbenusul tare si galbenusul crud, sare, piper si ulei putin cate putin. Cand e aproape gata se adauga mustarul si jumatate de lingurita de apa (se mai deschide la culoare de la apa).

Se adauga in blender ciupercile si 3-4 linguri de maioneza. Se mixeaza totul bine si se incepe sa se umple ouale cu compozitia formata.

Se orneaza cu maioneza si patrunjel si se dau la rece jumatate de ora.

TIPS-URI

1

Cantitatea de de umplutura este cat pentru 10 oua fierte

2

Se adauga si ceapa verde(eu nu am avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval