Oua umplute cu ficat de iepure

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2012 | 2572 vizualizari

 

Cand am fiert ouale ptr. vopsit jumatate din ele s-au crapat :(, desi am pus sare in apa la fiert. Asa ca am ramas cam cu vreo 10 oua fierte. Le-am transformat rapid!!!

 

INGREDIENTE

  • oua 10 bucati
  • ficat de iepure 200 g.
  • sare iodata
  • mustar Dijon (cu seminte)
  • piper proaspat macinat
  • maioneza
  • frunze de salata verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ficat de iepure:

Ouale se fierb in apa rece, cca. 6 minute dupa ce a incept sa clocoteasca apa. Se scot din apa fierbinte si se trec in apa rece.


Intre timp se fierbe ficatul de iepure apa cu putina sare.


Se decojesc ouale, sa taie pe transversal in doua. Galbenusul fiert se paseaza cu furculita, se adauga ficatul pasat marutn, cca. 2 lingurite de mustar dijon. Se amesteca pana se inglobeaza toate ingredientele, se asezoneaza de sare si piper.


Se umplu jumatatile de ou cu cate o lingurita de umplutura. Se aseaza pe un pat de salata si se orneaza dupa gust cu maioneza.

 

TIPS-URI

1

ficatul de iepure se poate inlocui cu ficat de pasare (pui, gaina, rata, curcan)

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ficat de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

adry88 1

09.04.2012, 20:21

interesant nu am incercat niciodata

Rocsi 1

09.04.2012, 20:33

numai bunatati ai pregatit draga mea

Sim0na 1

09.04.2012, 21:00

Faina combinatie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui