Oua umplute cu peste

de Moni_alex in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2016 | 1435 vizualizari

 

Imi place pestele foarte mult si il pregatesc in multe feluri

 

INGREDIENTE

  • file de peste afumat 160 g
  • 5 oua
  • o ceapa
  • un castravete murat
  • 2 lingurite de mustar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • cateva fire de patrunjel si marar
  • 2 linguri de maioneza
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu peste:

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile.


Am pregatit si maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud, o lingurita de mustar, sare si ulei.


Ceapa, castravetele acru, patrunjelul si mararul se taie foarte marunt.


Eu am avut file de macrou afumat, am scos pielita si l-am taiat marunt.


Intr-un vas am adaugat pestele, ceapa, castravetele, mararul si patrunjelul, le-am amestecat bine si am adaugat galbenusurile maruntite cu furculita si le-am mixat toate la viteza mica pana compozitia capata compozitia unei paste.


Se adauga sare, piper, zeama de lamaie dupa gust, se amesteca bine si la final se adauga maioneza. Se amesteca pana se omogenizeaza.


Se umplu albusurile cu aceasta umplutura.


Le-am ornat cu ceapa rosie si baby spanac.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

12.04.2016, 21:50

mihaelar63 1

21.04.2016, 13:48

Imi place cu castravecior murat Buna idee !!!

Moni_alex 1

23.04.2016, 15:20

Au iesit foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ardei, ciuperci si salam