Oua umplute cu ton

de Timi in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2012 | 3803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 2 conserve ton
  • sos bechamel -unt, faina lapte
  • nucsoara pentru condimentat
  • masline fara simbure
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Se fierb ouale

dupa ce s-au fiert si racit se curata de coaja si se taie in doua, se scot galbenusurile si se amesteca cu tonul si maslinele taiate marunt.

Se umplu ouale, se aseaza cu partea umpluta in jos si se toarna din belsug sosul bechamel.

SOS BECHAMEL:

Se pune o lingura sau 2 de unt la topit ( untul se mai poate inlocui cu ulei)

Se lasa la prajit dar nu prea mult, sa nu se arda (focul ff lent)

Dupa ce s-a facut faina se adauga lapte putin cite putin, tot amestecind cu lingura de lemn, pina se face compozitia dorita. ( trebuie sa iasa ca o budinca nu prea groasa)

 Se adauga nucsoara macinata sau daca ai intreaga se rade putin cu razatoarea mica.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

26.11.2012, 19:41

Timi 1

29.11.2012, 07:00

mersi prieteni!

Bya Ralu 1

14.12.2012, 10:42

ce bune sunt

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ouă umplute