Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Rapid,satios si gustos.
Scoatem untul din frigider si il lasam sa se inmoaie.Bagheta o taiem felii pe care le ungem cu unt amestecat cu patrunjel.Intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt asezam un rand de bagheta feliata,4 felii de branza topita,4 felii de sunca.
Repetam inca o data operatiunea si lasam ultimul rand sa fie sunca. Cele 3 oua le batem cu sare si piper si le turnam in forma peste compozitie.Lasam la cuptor 10 minute la 200 de grade.
Pofta buna!
1
putem pune orice umplutura dorim.
2
cand scoatem din cuptor punem o farfurie peste forma si intoarcem invers ca sa putem dezlipi hartia de copt.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult