Oua umplute cu ton

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2010 | 8593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 conserva de ton maruntit in ulei
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Ouale se fierb tari. Cand sunt gata se pun in apa rece ca sa se raceasca foarte bine. Apoi se curata , se taie in doua si li se scoate galbenusul.


Galbenusurile se amesteca cu tonul scurs de ulei, sare , piper si suc de lamaie dupa gust.


Se umplu albusurile cu amestecul obtinut. Se dau la rece inainte de servire.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Sylvia 1

26.07.2010, 16:16

Povestea vietii mele eu cand si baietii acasa ( ii bag si pe cel mare, sotul, si pe cel mic in aceeasi oala ) adesea lor le pregatesc un meniu si mie altceva . Cand sunt numai cu piticul cum zici aproape ce nu fac mancare.

yafa 1

28.07.2010, 02:12

sunt tare frumusele si cred ca delicioase, fac si eu asemanator insa pun si un pic de maioneza la crema de ton.

madi_marin 1

28.07.2010, 20:32

yafa....multumesc.... si eu mai pun cateodata maioneza....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sa ciocnim un ou si Paste Fericit