Oua umplute Desert

de epurasha2bb in Dulciuri, 7 Dec 2010 | 2839 vizualizari

 

foarte rapid si usor de facut ! ceva bun pentru musafiri sau cand vreti sa va rasfatati!

 

INGREDIENTE

  • oua kinder cate doriti
  • pt.umplutura :
  • bucatele de banana,
  • biscuiti jaffa cu jeleu
  • pt.decor:
  • frisca si nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute Desert:

Se desfac ouale kinder in 2 jumatati sau daca aveti timp si putina ciocolata alba si neagra in casa putteti topi si umple niste forme ovale cu cate un strat de ciocolata neagra dupa care umpleti cu ciocolata alba, dati la rece si obtineti jumatatile de ou exact ca cele de kinder.

Se trece la umplerea lor cu bucatele de banana si bucatele de biscuiti kaffa cu jeleu de fructe, mie imi plac cele cu cirese mult.

Apoi se decoreaza deasupra cu frisca si cate o jumatate de miez intreg de nuca.

Simplu dar de efect! va asigur ca e si delicios! :)

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute Desert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

epurasha2bb 1

08.12.2010, 12:35

multumesc mihaela!

dany_dumy2006 1

08.12.2010, 18:57

epurasha2bb 1

10.12.2010, 09:00

multumesc dany!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata