Ouă umplute "fashion"

de simonacallas in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2014 | 14265 vizualizari

COMENTARII (20)

Borgia 1

27.02.2014, 08:40

Ceva "altfel". Felicitari!

_Alina_ 1

27.02.2014, 08:42

Lau 1

27.02.2014, 08:47

MotanLaOale 1

27.02.2014, 09:01

ianculubita 1

27.02.2014, 09:25

ce frumoase sunt!!!de retinut!!

Lavinia 1

27.02.2014, 09:59

ce frumos

Pushaa 1

27.02.2014, 11:04

foarte frumusele!

simona72 1

27.02.2014, 11:08

De mare efect!

Rocsi 1

27.02.2014, 12:31

Cat de frumoase

mihaelar63 1

27.02.2014, 18:10

Faine colorate asa . Eu planuiam sa colorez oua de prepelita cand voi avea musafiri copii

simonacallas 1

28.02.2014, 07:37

Va multumesc mult tuturor.

Bya Ralu 1

02.03.2014, 06:58

cat de super arata!bravo

simonacallas 1

02.03.2014, 07:35

Multumesc frumos, Bya

laura_n 1

02.03.2014, 13:12

de efect!

portiadelumina 1

09.03.2014, 17:05

Gust şi culoare,proporţie şi savoare. Arată frumos, Simona!

simonacallas 1

09.03.2014, 21:44

Laura, Padre, va multumesc mult

feliciacristea46 1

16.04.2014, 23:47

si cum pui ouale, fierte inainte ,sau nu, cu coaja sau fara ? nu se intelege!

simonacallas 1

17.04.2014, 05:55

Prima fraza din modul de preparare este: "Ouăle se fierb tari şi se curăţă de coajă." Deci, asta e primul lucru care se face. Eu cred ca am explicat destul de clar

Sylvia 1

17.04.2014, 09:33

super ideea o sa o pun in practica si eu

simonacallas 1

18.04.2014, 16:09

Multumesc mult, Sylvia. Aprecierea ta ma onoreaza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Platou pane