Oua umplute puisori

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2012 | 15151 vizualizari

 

Astazi ne-am jucat putin.....impreuna cu mama am facut niste puisori si alte nebunii:)) in ultima poza sunt creatiile ei:D

 

INGREDIENTE

  • 11 oua de gaina + 1 de gasca
  • 300 gr pate de curcan
  • 3 linguri de mustar
  • Pt decorat:
  • o rosie
  • ridichi
  • masline
  • frunze de salata verde
  • morcov
  • cascaval (afumat am pus eu)
  • boabe de piper
  • scobitori
  • indemanare si creativitate :))
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute puisori:

Ouale le fierbem sa fie tari.


Le curatam de coaja.


Le taiem varful doar celor de gaina( partea mai ascutita a oului...aprox un sfert din ou), iar oul de gasca il taiem in jumatate (pe orizontala).


Umplutura:


Scoatem galbenusurile si le punem intr-un bol.


Peste galbenusuri adaugam mustarul si pateul si amestecam bine pana se formeaza umplutura.


Cu umplutura umplem partile de ou mai adanci lasand partile cu varful ascutit pt capacele (pe care le taiem pe margini pt a parea oul crapat).


Peste fiecare ou umplut se pune cate o felie de cascaval (taiata cerculete sau stelute am taiat eu).


Din umplutura ramasa formam bilute (capul) le punem peste felia de cascaval si infingem cate o scobitoare care trebuie sa patrunda in tot oul(de sus pana jos) iar sus va ramane o bucatica din scobitoare in care vom agata capacelele puisorilor.


Se pun ochisorii din boabe de piper.


Ciocul din morcov taiat marunt.


La fel ca si la puisori procedam si pt gaina din mijloc (doar ca se umple pe orizontala) si ii facem aripioare din cascaval.


Dupa ce am terminat de facut puisorii se pun pe un platou acoperit de frunze de salata verde, se orneaza pe langa cu ridichi, masline, cascaval ras si bucatele de ou ramase.


Buburuzele le facem dintr-o rosie pe care o taiem in jumatate.


Scobim din loc in loc cu cutitul si punem bucatele mici de masline.


O maslina taiata in jumatate va fi capusorul iar ochisorii branza topita.


Sper sa intelegeti ce-am scris eu aici :))) va las si pozele pt inspiratie:-*


Poftiti la puisoriiiii!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute puisori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

susu 1

02.05.2012, 23:15

cata rabdare ai avut dar ti-au iesit perfecti

deyutzky 1

03.05.2012, 00:34

cocolina...susu..va multumesc

Bya Ralu 1

08.10.2012, 14:59

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate