Oua umplute puisori

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2012 | 16868 vizualizari

 

Astazi ne-am jucat putin.....impreuna cu mama am facut niste puisori si alte nebunii:)) in ultima poza sunt creatiile ei:D

 

INGREDIENTE

  • 11 oua de gaina + 1 de gasca
  • 300 gr pate de curcan
  • 3 linguri de mustar
  • Pt decorat:
  • o rosie
  • ridichi
  • masline
  • frunze de salata verde
  • morcov
  • cascaval (afumat am pus eu)
  • boabe de piper
  • scobitori
  • indemanare si creativitate :))
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute puisori:

Ouale le fierbem sa fie tari.


Le curatam de coaja.


Le taiem varful doar celor de gaina( partea mai ascutita a oului...aprox un sfert din ou), iar oul de gasca il taiem in jumatate (pe orizontala).


Umplutura:


Scoatem galbenusurile si le punem intr-un bol.


Peste galbenusuri adaugam mustarul si pateul si amestecam bine pana se formeaza umplutura.


Cu umplutura umplem partile de ou mai adanci lasand partile cu varful ascutit pt capacele (pe care le taiem pe margini pt a parea oul crapat).


Peste fiecare ou umplut se pune cate o felie de cascaval (taiata cerculete sau stelute am taiat eu).


Din umplutura ramasa formam bilute (capul) le punem peste felia de cascaval si infingem cate o scobitoare care trebuie sa patrunda in tot oul(de sus pana jos) iar sus va ramane o bucatica din scobitoare in care vom agata capacelele puisorilor.


Se pun ochisorii din boabe de piper.


Ciocul din morcov taiat marunt.


La fel ca si la puisori procedam si pt gaina din mijloc (doar ca se umple pe orizontala) si ii facem aripioare din cascaval.


Dupa ce am terminat de facut puisorii se pun pe un platou acoperit de frunze de salata verde, se orneaza pe langa cu ridichi, masline, cascaval ras si bucatele de ou ramase.


Buburuzele le facem dintr-o rosie pe care o taiem in jumatate.


Scobim din loc in loc cu cutitul si punem bucatele mici de masline.


O maslina taiata in jumatate va fi capusorul iar ochisorii branza topita.


Sper sa intelegeti ce-am scris eu aici :))) va las si pozele pt inspiratie:-*


Poftiti la puisoriiiii!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute puisori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

susu 1

02.05.2012, 23:15

cata rabdare ai avut dar ti-au iesit perfecti

deyutzky 1

03.05.2012, 00:34

cocolina...susu..va multumesc

Bya Ralu 1

08.10.2012, 14:59

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne