Oua vesele

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2011 | 5009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 oua albe( eu am avut maro)
  • vopsea de oua
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vesele:

spalam ouale cu detergent, apoi le punem la fiert in apa timp de 10-12 minute.

se vopsesc ouale dupa instructiunile de pe vopsea, se pun la uscat apoi se ung cu ulei sau grasime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vesele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

23.04.2011, 16:23

tare frumusele

elena1988 1

24.04.2011, 19:11

va multumesc si Paste fericit!

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:17

foarte frumusele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua de gasca umplute