Pachetele aperitiv

de irena in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2012 | 8085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foi placinta,
  • ulei masline.
  • Ptr umplutura:
  • svaiter/cascaval
  • sau ciuperci sote
  • sau carne tocata preparata.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele aperitiv:

Foile de placinta se taie in patrate de 10 cm si fiecare foaie se unge cu ulei de masline pe ambele parti. Se suprapun cate 2 patrate, iar in mijloc se aseaza umplutura si se strang astfel incat sa se formeze o punguta .Se coc pe hartia de copt in cuptorul incins la 220 C ptr 5 - 7 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

irena 1

21.02.2012, 09:30

Sunt foarte bune si a doua zi ,adica se pastreaza la fel de proaspete si crocante.In reteta am scris ca se pot umple si cu ciuperci,etc,,dar mai adaug ca se pot prepara si ca desert,iar ca umplutura poti folosi nuca tocata amestecata cu zahar,cacao si albus de ou,sau stafide sau rahat,etc.
Va multumesc si va doresc o zi buna !

mena29 1

22.02.2012, 21:17

okiiVerzi 1

27.02.2012, 18:50

simplu , frumos si bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci trase in unt