Pachetele asortate cu sunca si cascaval

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 6560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate de foaie de aluat foietaj
  • 4-5 felii de pastrama mai mari
  • cascaval
  • o mana de ciuperci conservate intregi
  • gogosar in otet
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele asortate cu sunca si cascaval:

jumatatea de foaie de aluat foietaj o punem la dezghetat.


dupa ce s-a dezghetat o asezam pe masa tapetata cu faina alba.


mai intindem cu sucitotul aluatul(pentru ca este destul de groasa foaia),apoi o taiem patratele.


cascavalul il taiem feliute.


pastrama o taiem si pe aia bucatele cat sa incapa pe fiecare patrat de aluat.


ciupercile le spalam bine si le facem feliute.


gogosarul in otet il taiem fasii subtiri.


pe fiecare patrat de aluat punem o felie de sunca si una de cascaval.


apoi pe unele punem ciuperci,iar pe altele felii de gogosari.


le impachetam in doua,le presam bine la capete si le punem intr-o tava,pe care asezam hartie de copt.


batem un ou,iar cu acesta ungem fiecare pachetel.


dam in cuptorul incins circa 20 min.


le servim reci sau calde,sunt bune oricum.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele asortate cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Dana Cristea - pusikmea 1

19.09.2010, 12:12

Rocsi 1

19.09.2010, 13:32

multumesc fetelor

mira86 1

01.10.2010, 02:50



COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata