Pachetele de primavara

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 11756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • un sfert de varza ( rosie sau alba) mica
  • 3 linguri de muguri de soia
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei de wok cu usturoi
  • 4 foi de placinta
  • 50 g unt topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de primavara:

Se curata morcovul de coaja, se spala impreuna cu dovlecel si varza. Se taie apoi julien foarte fin. Se incinge uleiul in wok si se trag legumele la tigaie pana devin al dente. Se adauga sosul de soia la final si se mai lasa un minut pe foc. Se adauga mugurii de soia,eu am avut la borcan,conservati. Se lasa apoi la racit.


Se topeste untul. Se iau 2 foi de placinta si se taie in 9 dreptunghiuri. Se aseaza cate o lingura din compozitia de legume pe fiecare dreptunghi. Se ruleaza fiecare pachetel si se unge cu unt fiecare parte rulata, sa se prinda bine. La fel se procedeaza si cu celelalte 2 foi de placinta.


Se aseaza pachetele intr-o tava, pe hartie de copt, si se coc la foc potrivit pana se rumenesc. Se pot insa praji in ulei incins, dupa preferinta.


Se servesc caldute cu sos de soia si cu sos dulce-picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Oana 1

05.08.2013, 20:23

Multumesc!

shmekheru 1

12.06.2014, 11:19

Cum e uleiul de wok? Nu prea am inteles eu ce e cu el. In rest foarte bune pachetelele, eu am adaugat si niste salam Victoria si au iesit si mai minunate (sunt mai carnivor)

Oana 1

12.06.2014, 16:57

Este un ulei luat din Lidl si chiar asa scrie pe sticla, ulei de wok. Dar merge cu orice tip de ulei, nu-i problema

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Baghete picante din foietaj