Pachetele de primavara

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 9416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • un sfert de varza ( rosie sau alba) mica
  • 3 linguri de muguri de soia
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei de wok cu usturoi
  • 4 foi de placinta
  • 50 g unt topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de primavara:

Se curata morcovul de coaja, se spala impreuna cu dovlecel si varza. Se taie apoi julien foarte fin. Se incinge uleiul in wok si se trag legumele la tigaie pana devin al dente. Se adauga sosul de soia la final si se mai lasa un minut pe foc. Se adauga mugurii de soia,eu am avut la borcan,conservati. Se lasa apoi la racit.


Se topeste untul. Se iau 2 foi de placinta si se taie in 9 dreptunghiuri. Se aseaza cate o lingura din compozitia de legume pe fiecare dreptunghi. Se ruleaza fiecare pachetel si se unge cu unt fiecare parte rulata, sa se prinda bine. La fel se procedeaza si cu celelalte 2 foi de placinta.


Se aseaza pachetele intr-o tava, pe hartie de copt, si se coc la foc potrivit pana se rumenesc. Se pot insa praji in ulei incins, dupa preferinta.


Se servesc caldute cu sos de soia si cu sos dulce-picant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (20)

Oana 1

05.08.2013, 20:23

Multumesc!

shmekheru 1

12.06.2014, 11:19

Cum e uleiul de wok? Nu prea am inteles eu ce e cu el. In rest foarte bune pachetelele, eu am adaugat si niste salam Victoria si au iesit si mai minunate (sunt mai carnivor)

Oana 1

12.06.2014, 16:57

Este un ulei luat din Lidl si chiar asa scrie pe sticla, ulei de wok. Dar merge cu orice tip de ulei, nu-i problema

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv trandafiri picanti