Pachetele de primavara cu pui

de Dana_Retetegg in Pui, 29 Noi 2012 | 15232 vizualizari

 

Chiar daca multi vor spune, vai dar asta nu e reteta originala, mie nu prea imi pasa fiindca au fost mult mai bune decat niste pachetele pe care le-am mancat eu candva la restaurantul chinezesc :))

Merita incercate cu orice umplutura va place voua, dar va asigur ca si combinatia mea de ingrediente e delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta,
  • 2 oua,
  • 200 gr piept de pui,
  • 150 gr sunca de pui,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 1/2 telina,
  • 2 morcovi,
  • sare,
  • piper,
  • 1/2 lingurita curry,
  • ulei pt prajit.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de primavara cu pui:

Am tocat in robot pieptul de pui. L-am pus la calit in tigaie, am adaugat peste el sunca taiata marunt si ceapa taiata si ea marunt.

Am adaugat morcovii si telina rase fin si am lasat pe foc pana s-au calit legumele si carnea.

Am condimentat amestecul apoi am adaugat un ou batut ca pt omleta si am omogenizat toata compozitia.

Am lasat 10 minute sa se raceasca.

Intre timp am pregatit foile. Le-am taiat pe lung, astfel incat sa pot forma cu ele rulouri.

Am uns marginile foii cu ou batut, am pus 1-2 linguri de umplutura la un capat al foii, apoi am rulat usor, unind marginile ca sa nu curga umplutura.

Daca foile sunt unse bine pe margini cu ou, ele se lipesc si rulourile nu se desfac atunci cand le punem la prajit.

Am incins bine uleiul si am asezat cateva pachetele in tigaie. Le-am intors pe toate partile sa se rumeneasca uniform.

Se prajesc foarte repede asa ca aveti grija sa nu se arda, trebuie sa le manevrati rapid :)

Le-am scos din ulei si le-am asezat pe servet sa se scurga surplusul de grasime.

Se servesc cu diverse sosuri, teriyaki, nuoc cham, tzatziki, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de primavara cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (44)

Dana_Retetegg 1

29.11.2012, 21:07

Rocsi 1

29.11.2012, 23:29

Imi place ce vad

Dana_Retetegg 1

29.11.2012, 23:36

Merci Rocsi

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu cartofi si copanele la cuptor