Pachetele de vinete

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2009 | 1203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete potrivite
  • 1 kg rosii
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingurita boia
  • sare, piper, ulei de masline
  • 1 legatura marar
  • scobitori
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de vinete:

Rosiile se spala 2 din ele se taie felii, celelente se oparesc si se curata de coaja apoi se taie de cubulete.  Ceapa si usturoiul se taie marunt se pun intr-o tigaie incinsa cu un pic de ulei. Se inabusa se aduga rosiile apoi se  1 ceasca de apa cu delicat Se lasa sa firba pana ce scade un pic apa. Se condimenteaza se adauga zeama la la lamaie , boiaua si mararul . Se lasa sa se raceasca.

 Vinetele se taie felii se presoara deasupra sare un pic de ulei si se pun pe gratar. Feliile coapte de vinete se aseaza incruce doua cate doua, la mijlocul fiecarei perechi se pune cate un pic din sosul de rosii preparate se impacheteaza se pune felia de rosie si se prind cu o scobitoare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pachetele de vinete-0
Pachetele de vinete-1
Pachetele de vinete-2
Pachetele de vinete-3
Pachetele de vinete-4
Pachetele de vinete-5

COMENTARII (4)

luminita20_2006

luminita20_2006 1

06.10.2009, 22:03

aceasta o folosesc ca garnitura...da bine...dar cred ca e tare buna si cu peste

PapaBun

PapaBun 1

14.10.2009, 14:26

Daca aveai poze bune, dadeam 4 furculite, asa, doar 3, cu parere de rau.....
Ia-ti un aparat sau cistiga concursul asta .

luminita20_2006

luminita20_2006 1

14.10.2009, 19:15

da as vrea eu .... crezi ca eu nu as fi vrut sa am poze mai clare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!