Pachetele de vinete

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2009 | 1266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete potrivite
  • 1 kg rosii
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingurita boia
  • sare, piper, ulei de masline
  • 1 legatura marar
  • scobitori
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de vinete:

Rosiile se spala 2 din ele se taie felii, celelente se oparesc si se curata de coaja apoi se taie de cubulete. Ceapa si usturoiul se taie marunt se pun intr-o tigaie incinsa cu un pic de ulei. Se inabusa se aduga rosiile apoi se 1 ceasca de apa cu delicat Se lasa sa firba pana ce scade un pic apa. Se condimenteaza se adauga zeama la la lamaie , boiaua si mararul . Se lasa sa se raceasca.


Vinetele se taie felii se presoara deasupra sare un pic de ulei si se pun pe gratar. Feliile coapte de vinete se aseaza incruce doua cate doua, la mijlocul fiecarei perechi se pune cate un pic din sosul de rosii preparate se impacheteaza se pune felia de rosie si se prind cu o scobitoare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (4)

luminita20_2006 1

06.10.2009, 22:03

aceasta o folosesc ca garnitura...da bine...dar cred ca e tare buna si cu peste

PapaBun 1

14.10.2009, 14:26

Daca aveai poze bune, dadeam 4 furculite, asa, doar 3, cu parere de rau.....
Ia-ti un aparat sau cistiga concursul asta .

luminita20_2006 1

14.10.2009, 19:15

da as vrea eu .... crezi ca eu nu as fi vrut sa am poze mai clare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu maioneza