Pachetele de vinete

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2009 | 2028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete potrivite
  • 1 kg rosii
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingurita boia
  • sare, piper, ulei de masline
  • 1 legatura marar
  • scobitori
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de vinete:

Rosiile se spala 2 din ele se taie felii, celelente se oparesc si se curata de coaja apoi se taie de cubulete. Ceapa si usturoiul se taie marunt se pun intr-o tigaie incinsa cu un pic de ulei. Se inabusa se aduga rosiile apoi se 1 ceasca de apa cu delicat Se lasa sa firba pana ce scade un pic apa. Se condimenteaza se adauga zeama la la lamaie , boiaua si mararul . Se lasa sa se raceasca.


Vinetele se taie felii se presoara deasupra sare un pic de ulei si se pun pe gratar. Feliile coapte de vinete se aseaza incruce doua cate doua, la mijlocul fiecarei perechi se pune cate un pic din sosul de rosii preparate se impacheteaza se pune felia de rosie si se prind cu o scobitoare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

luminita20_2006 1

06.10.2009, 22:03

aceasta o folosesc ca garnitura...da bine...dar cred ca e tare buna si cu peste

PapaBun 1

14.10.2009, 14:26

Daca aveai poze bune, dadeam 4 furculite, asa, doar 3, cu parere de rau.....
Ia-ti un aparat sau cistiga concursul asta .

luminita20_2006 1

14.10.2009, 19:15

da as vrea eu .... crezi ca eu nu as fi vrut sa am poze mai clare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sos garam masala
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor