Pachetele de vinete cu sunca si cascaval

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2010 | 4459 vizualizari

 

Am mancat la o matusa si asa de mult mi-au placut ca a trebuit sa-mi fac:D

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • 10-12 felii de sunca presata (sau de care va place)
  • 200 g cascaval felii
  • 3 oua
  • 3-4 linguri de faina
  • sare, piper macinat
  • ulei ptr prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de vinete cu sunca si cascaval:

Se spala vanata, se curata si se taie felii subtiri pe lungime. Se sareaza feliile si se lasa cam o ora, dupa care se scurg de zeama lasata.


Se bat ouale cu sare si piper, se pune faina pe o farfurie si se incinge uleiul in tigaie. Pe fiecare felie de vanata se pune o felie de sunca si una de cascaval asfel incat sa acopere doar jumatate, se indoaie cealalta jumatate peste umplutura, se da prin faina, apoi prin ou si se pun la prajit.


Nu se prajesc prea tare, doar pana se rumenesc ca sa nu curga cascavalul. Se scot pe un prosop de hartie si se lasa sa se scurga surplusul de ulei.


Dintr-o vanata mare au iesit 12 pachetele, capetele de la vanata le-am prajit simplu, pane.

TIPS-URI

1

Se pot da la frigider, iar apoi se pot taia feliute si servi ca aperitive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de vinete cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Corinuta 1

14.10.2010, 19:52

Multumesc Lacri, te pup

Oana 1

14.10.2010, 23:07

Moama, cred ca sunt dementiale

Corinuta 1

16.10.2010, 10:51

Sunt foarte bune, Oana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval