Pachetele de vinete cu sunca si cascaval

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2010 | 3506 vizualizari

 

Am mancat la o matusa si asa de mult mi-au placut ca a trebuit sa-mi fac:D

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • 10-12 felii de sunca presata (sau de care va place)
  • 200 g cascaval felii
  • 3 oua
  • 3-4 linguri de faina
  • sare, piper macinat
  • ulei ptr prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de vinete cu sunca si cascaval:

Se spala vanata, se curata si se taie felii subtiri pe lungime. Se sareaza feliile si se lasa cam o ora, dupa care se scurg de zeama lasata.


Se bat ouale cu sare si piper, se pune faina pe o farfurie si se incinge uleiul in tigaie. Pe fiecare felie de vanata se pune o felie de sunca si una de cascaval asfel incat sa acopere doar jumatate, se indoaie cealalta jumatate peste umplutura, se da prin faina, apoi prin ou si se pun la prajit.


Nu se prajesc prea tare, doar pana se rumenesc ca sa nu curga cascavalul. Se scot pe un prosop de hartie si se lasa sa se scurga surplusul de ulei.


Dintr-o vanata mare au iesit 12 pachetele, capetele de la vanata le-am prajit simplu, pane.

 

TIPS-URI

1

Se pot da la frigider, iar apoi se pot taia feliute si servi ca aperitive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de vinete cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Corinuta 1

14.10.2010, 19:52

Multumesc Lacri, te pup

Oana 1

14.10.2010, 23:07

Moama, cred ca sunt dementiale

Corinuta 1

16.10.2010, 10:51

Sunt foarte bune, Oana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine cu ou la cuptor