Pad Thai cu tofu

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 15 Feb 2016 | 684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame taitei lati din orez
  • 100 grame tofu ferm, scurs si taiat cuburi
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri alune prajite nesarate, maruntite
  • sucul de la 1/2 lime
  • 2 linguri sos de soia
  • 1/2 lingura zahar brun
  • 2 oua, batute ca pentru omleta
  • un catel de usturoi, tocat
  • felii de lime
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pad Thai cu tofu:

Taiteii se lasa la inmuiat in apa fierbinte 10 minute.


Se amesteca zaharul cu sucul de lime si sosul de soia.


Se taie frunzele firelor de ceapa in batoane de 2-3 cm, iar restul rondele.


Intr-o tigaie cu putin ulei, se calesc usturoiul si partea alba a firelor de ceapa cateva minute. Se adauga ouale si se amesteca foarte putin, pana incep sa se gateasca. Se scot pe o farfurie.


In aceeasi tigaie, se adauga tofu. Se gateste2 minute, apoi se adauga taiteii si dupa 1 minut, frunzele de ceapa. Se adauga mixul de sos de soia si se amesteca pana cand taiteii incep sa se inmoaie, avand grija ca acestia sa nu se lipeasca unul de celalalt. La final, se adauga ouale gatite anterior si o parte din alune. Se amesteca pentru omogenizare.


Se serveste imediat cu suc de lime si restul de alune.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pad Thai cu tofu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

15.02.2016, 17:54

-Miti- 1

15.02.2016, 18:42

Tofu am, taitei am...oare de ce nu fac si eu ) Multumesc ca ai postat reteta

Camelya 1

15.02.2016, 21:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu branza la cuptor