Paella cu fructe de mare

de nico15 in Fructe de mare, 4 Dec 2011 | 6511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 creveti
  • 2-3 mini caracatite
  • 10 scoici(doar carnea)
  • 2 cepe
  • 1 ardei kapia rosu
  • 100-120 g de mazare
  • 150 g de orez
  • ½ legatura de patrunjel
  • 500 ml de stoc de pui sau legume
  • 1 catel de usturoi feliat foarte fin
  • sare, piper,
  • ulei,
  • unt 2 cubulete  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paella cu fructe de mare:

Se pune unt si ulei in tigaie si se vor adauga fructele de mare cat sa se soteze.

In alta tigaie vom adauga legumele, ceapa si ardeiul taiat foarte marunt.

dupa ce au fost sotate se vor adauga fructele de mare peste legume si vom adaugam si mazarea, proaspata sau congelata.

Dupa aceasta punem orezul si adaugam stocul si lasam sa fiarba, pana cand va fi inghitit tot lichidul, nu trebuie sa fie apoasa.

La final adaugam si verdeata tocata.

Eu am folosit orez integral de aceea pare un pic mai inchis la culoare decat orezul obisnuit.

 

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paella cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

04.12.2011, 15:59

Lau 1

04.12.2011, 16:27

a trecut mult timp de cand nu am mai facut

danakarin 1

04.12.2011, 19:18

ce bun!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paella cu fructe de mare