Paine Ciabatta

de Doralinda in Piine, 26 Ian 2013 | 3079 vizualizari

 

Din cate stiu, e o paine italiana, alba si pufoasa! Se prepara in forme mici, dar eu nu am avut rabdare si am facut un format normal.

 

INGREDIENTE

  • 225 ml apa calduta
  • 2,5 linguri ulei masline
  • 380 gr faina ptr ciabatta (sau faina alba)
  • 1,5 lingurita drojdie uscata
  • 1,5 lingurita sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Ciabatta:

Punem in masina de paine intai lichidele, apoi sarea, faina si la urma drojdia si punem la programul ptr framantare si dospire ( ptr cine are moulinex e programul 13), dureaza in jur de o ora si jumatate. Cand e gata, scoatem coca si mai framantam putin apoi facem formele dorite . Cuptorul il preincalzim la 170C avand un vas cu apa pe raftul de jos, ajuta painea sa se umfle frumos. Cu un cutit, crestati putin la suprafata si puteti presara faina sau un galbenus.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Ciabatta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Doralinda 1

27.01.2013, 20:16

Multumesc ruxy! A vazut ca ai si tu o reteta de ciabatta si arata tare bine si painea ta! Eu prefer painea neagra, dar fetitele nu mananca!

ANNA_46 1

29.01.2013, 20:14

Tare buna ciabatta

Doralinda 1

29.01.2013, 21:07

Anna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciabatta cu cascaval si ceapa verde