Paine cu cartof si ou

de Catalinaflorea in Piine, 15 Apr 2015 | 4188 vizualizari

COMENTARII (15)

VanessaAli 1

15.04.2015, 15:58

ce bine arata!

Bunica 1

15.04.2015, 16:01

De la tine venea miros de pâine caldă?Bună trebuie să fie!

mihaelar63 1

15.04.2015, 16:04

Si eu ma pregatesc de framantat . Cu cartofi iese super- pufoasa
Imi pare putina cantitatea de lichid la framantat pentru 1 kg faina , eu nu as fi reusit

Catalinaflorea 1

15.04.2015, 16:04

De sambata tot vine? e mancata de mult ca va serveam

Catalinaflorea 1

15.04.2015, 16:07

Mihaela63: depinde si de faina,eu am avut ceva italienesc care e super super fina,nu arata ca faina normala.Poate de asta a si trebuit asa putin,dar am specificat ca va fi nevoie de mai multa :*

diaconta 1

15.04.2015, 16:09

Aiiiiii ce painica buna si frumoasa

Ela68 1

15.04.2015, 16:21

imi place mult painea cu cartofi, eu m-am obisnuit sa rad si jumatate de ceapa

MotanLaOale 1

15.04.2015, 16:57

Catalinaflorea 1

15.04.2015, 16:58

MOKUSKA 1

15.04.2015, 17:28

Gherca Daniela 1

15.04.2015, 17:53

ce frumoasa e!

Catalina L 1

15.04.2015, 18:53

bun bun

Irina 1

15.04.2015, 19:31

e minunata painea facuta in casa, iar cea cu cartofi e si preferata mea, iese parca, cea mai pufoasa.

mirela0911 1

15.04.2015, 19:55

Ce pufoasa e!

Rocsi 1

15.04.2015, 20:35

Rup un colt de paine calda

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu rozmarin