Paine cu cartofi si cascaval

de nadina73 in Piine, 13 Noi 2010 | 4462 vizualizari

 

E minunata poti sa o mananci asa simpla fara nimic

 

INGREDIENTE

  • 7 cani de  faina
  • 2 lingurite sare
  • 50 g drojdie(doua cuburi)
  • 100 unt topit
  • 50 ml ulei de masline
  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 2 cani  lapte sau apa
  • 1 cana piure de cartofi
  • 200 cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu cartofi si cascaval:

Se dizolva drojdia in putin lapte caldut


Se pun in masina de paine drojdia dizolvata cu faina,sarea ,zaharul,untul ,ouale ,uleiul(uleiul de masline este grozav in aluaturi)si laptele .


Se lasa la programul de framantat dospit.


Dupa ce a dospit se scoate din masina de paine si se imparte in 3 parti


Se intinde cu sucitorul si se presara cascaval ras.


Sau fiecare bucata se mai poate imparti la randul ei in alte 3 bucati si se impleteste,dar inainte de toate se intind putin bucatile si se presara cascaval pe ele dupa care se ruleaza si se impletesc.


Se pun in tava unsa si se mai lasa sa creasca 20 minute


Se ung cu putin ulei si se pun la cuptor pentru 35 minute la 170 grade.



Va ies 3 bucati din aceste cantitati

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

epurasha2bb 1

14.11.2010, 19:13

SUPER IDEEA!arata minunat!5f!

Adinacarla 1

14.11.2010, 21:23

mariac 1

15.11.2010, 22:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa 2