Paine cu crenvursti, telemea si seminte

de Panacris in Piine, 27 Sep 2012 | 2494 vizualizari

 

O paine speciala pentr draga mea Medi!

 

INGREDIENTE

  • faina de grau tip 650 ( mai inchisa la culoare) , 600 g,
  • apa calduta 400 ml.,
  • sare iodata 1 lingurita,
  • zahar tos 3 lingurite,
  • ulei de masline 3 linguri,
  • telemea de oi 250 g.,
  • crenvursti afumati 7 bucati,
  • ou 1 bucata,
  • seminte de in 2 linguri,
  • seminte de floarea soarelui 4 linguri..
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu crenvursti, telemea si seminte:

In cuva de la masina de paine se pun pe rand apa, faina, sarea, zaharul, uleiul, 3 linguri de seminte de floarea soarelui si drojdia. Se programeaza pentru aluat cca. 90 de minute.


Se intinde aluatul intr-o foaie derptunghiulara, se aseza cernvurstii, feliile de telemea si se ruleaza. Ruloul obtinut se pune intr-o forma rotunda, se unge cu ou, apoi se presara semintele de in, o lingura de seminte de floarea soarelui si se da la copt la cuptorul preincins, cca.45 de minute la foc mediu. Dupa ce a trecut testul scobitorii, se scoate din cuptor, se rastoarna din forma, se inveleste intr-un prosop de bucatarie si se lasa asa pana cand se raceste.


Se serveste ca atare, la mic dejun, cina sau drumetii. Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu crenvursti, telemea si seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 23:12

foarte interesant

CookieMonster 1

20.03.2013, 11:47

si eu ma gandeam de cateva zile sa gatesc acelasi lucru, nu am apucat.. daca ma primit eu vin sa poftesc la o felie

Panacris 1

20.03.2013, 12:29

CookieMonster

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta