Paine cu seminte

de leoflori in Piine, 3 Iun 2009 | 7755 vizualizari

 

Painica de casa cu 3 feluri de seminte.

 

INGREDIENTE

  • Reteta pt. o paine de 750 gr. :
  • ulei 2 lingurite
  • apa 290 ml.
  • sare 1 1/2 lingurita
  • zahar 2 Linguri
  • faina alba 200 gr.
  • faina integrala 300 gr.
  • drojdie uscata 1 lingurita
  • seminte floarea soarelui 2 Linguri
  • seminte in 2 Linguri
  • seminte susan 1 Lingura.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu seminte:

Am framantat in MP, apoi am scos aluatul si l-am pus la crescut in castron, la cald 1 ora pana si-a dublat volumul.

L-am pus in tava de chec si l-am lasat iar la crescut 40 minute.

Apoi am udat mana cu apa calduta, am uns usor painica si am presarat semintele si macul.
Am copt 30 minute la foc mediu.

Este pufoasa si gustoasa.

Cantitatile trebuie respectate intocmai. Doar la seminte se pot schimba.Fiecare dupa gust. Dar sa nu fie cantitate prea mare de seminte, ca va ingreuna cresterea. A 2-a zi este si mai buna, se taie felia frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bucataras 1

03.06.2009, 10:48

bine ai venit in rindurile bucatarasilor. premiu: ai un loc in catalogul blogosferei culinare: http://www.bucataras.ro/bloguri/?key=l

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine cu tarate si seminte