Paine cu seminte

de leoflori in Piine, 3 Iun 2009 | 4803 vizualizari

 

Painica de casa cu 3 feluri de seminte.

 

INGREDIENTE

  • Reteta pt. o paine de 750 gr. :
  • ulei 2 lingurite
  • apa 290 ml.
  • sare 1 1/2 lingurita
  • zahar 2 Linguri
  • faina alba 200 gr.
  • faina integrala 300 gr.
  • drojdie uscata 1 lingurita
  • seminte floarea soarelui 2 Linguri
  • seminte in 2 Linguri
  • seminte susan 1 Lingura.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu seminte:

Am framantat in MP, apoi am scos aluatul si l-am pus la crescut in castron, la cald 1 ora pana si-a dublat volumul.


L-am pus in tava de chec si l-am lasat iar la crescut 40 minute.


Apoi am udat mana cu apa calduta, am uns usor painica si am presarat semintele si macul.

Am copt 30 minute la foc mediu.


Este pufoasa si gustoasa.


Cantitatile trebuie respectate intocmai. Doar la seminte se pot schimba.Fiecare dupa gust. Dar sa nu fie cantitate prea mare de seminte, ca va ingreuna cresterea. A 2-a zi este si mai buna, se taie felia frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Bucataras 1

03.06.2009, 10:48

bine ai venit in rindurile bucatarasilor. premiu: ai un loc in catalogul blogosferei culinare: http://www.bucataras.ro/bloguri/?key=l

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Paine simpla de casa