Paine cu seminte de dovleac

de epurasha2bb in Piine, 1 Feb 2011 | 2768 vizualizari

 

aveam pofta de painica proaspata si cum primisem pachet de la tara de la soacra cu faina si niste seminte de dovleac printre altele am zis sa fac aceasta combinatie.Semintele sunt din acelea micute care se papa cu coaja cu tot.

 

INGREDIENTE

  • aprox 800 g faina
  • 10 g drojdie granule
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ceasca de apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline cu aroma de salvie
  • seminte de dovleac
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu seminte de dovleac:

Am inmuiat drojdia cu zaharul in apa calduta si cand s-a topit bine am pus in mijlocul fainii si apoi am framantat usor cu varful degetelor , cand a prins consistenta am adaugat sarea, iar am framantat si apoi am adaugat si uleiul si iar am framantat. Cand a fost gata aluatul meu l-am acoperit cu un servet si am lasat aluatul la cald cam o ora jumate. Apoi am facut cu mana un covrig gros si l-am pus in forma de guguluf ondulata pe margini unsa cu putin ulei. Am prearat semintele de dovleac deasupra si am bagat la cuptorul incins sa se rumeneasca. Cand a fost gata am scos si am acoperit cu un servet din nou sa nu fie prea tare coaja. A iesit minunata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu seminte de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

epurasha2bb 1

02.02.2011, 11:23

multumesc nadina!

mamaieelena 1

02.02.2011, 19:46

ce bine arata painica ta e super!!!

epurasha2bb 1

07.02.2011, 15:58

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

la 15:40

Bulion

de Lau 9

la 13:00

RETETA RECOMANDATA
Chifle