Paine cu tarate

de simona72 in Piine, 4 Apr 2013 | 1865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte batut
  • 50 ml lapte caldut
  • 50 ml apa calduta
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 gr faina alba
  • 150 gr faina integrala
  • 150 gr tarite (risnite in masina de cafea sau robot)
  • 1/2 cub drojdie proaspata
  • pt decor:
  • 1 ou
  • seminte dovleac
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu tarate:

Punem toate ingredientele in masina de paine in ordinea indicata la ingrediente, drojdia rupta bucatele. Dam pe programul de aluat de paine sau aluat de paste, sa ne framinte aluatul, il punem la loc caldut 40 minute pina-si dubleaza volumul.


Intr-o tava de chec unsa cu putin ulei de masline punem aluatul dupa ce a crescut, il lasam sa mai creasca inca odata in tava, il ungem cu putin ou batut, presaram seminte de dovleac, mai ungem cu ou si peste seminte si dam la cuptorul incins la 170 grade pt 30 minute.


Lasam sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu tarate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

simona72 1

04.04.2013, 17:41

De cind am masina de paine cumpar fff rar paine, este minunata...am mai spus asta

Rocsi 1

04.04.2013, 20:28

Paine de casa oricand as servi!

RuxyRux 1

05.04.2013, 22:21

Chiar imi place mult...si eu abia ce am scos 4 painici delicioase din cuptor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Paine cu tarate de grau