Paine de casa

de Dea_Dea in Piine, 26 Iun 2013 | 9684 vizualizari

 

Daca tot am facut covridog , am zis sa fac si o painica :)

 

INGREDIENTE

  • 200 ml apa calduta
  • jumate de pachet de drojdie (15 gr)
  • sare
  • 1 lingura ulei
  • 300 gr faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de casa:

Apa calduta se pune in castron , se pune drojdia si se dizolva .


Se adauga sarea si faina in ploaie , se amesteca bine si se faramanta.Daca este necesar mai punem faina cat sa obtinem un aluat mai tare si nelipicios.


La final se pune uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat.


Se lasa la dospit 30 min .


Se pune in forma de chec cu hartie de copt si se da la cuptor la poc potrivit 40 -50 min.


Se scoate si se lasa la racit pe gratar acoperita cu un servet .


POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi si drojdie granulata din comert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Dea_Dea 1

26.06.2013, 22:37

Va multumesc dragii mei !! Chiar buna painica!!

Dea_Dea 1

26.06.2013, 22:37

Multumesc si pentru GARANTAT!!

Panacris 1

05.10.2013, 09:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

4820 puncte

Constelatialeu

4527 puncte

Rocsi

4198 puncte

 Adi

3629 puncte

Panacris

2911 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert salam de biscuiti de post
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine greceasca cu feta si masline