Paine din faina integrala de grau si faina de soia

de silvi0ara in Piine, 25 Mar 2011 | 7604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g faina integrala de grau
  • 250g faina de soia
  • 1 plic drojdie uscata
  • ½ lingurita cu sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300ml apa calduta
  • 1 lingurita zahar(optional)
  • 1 lingura seminte de in

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine din faina integrala de grau si faina de soia:

Intr-un lighenus se pun cele doua feluri de faina, drojdia, zaharul, sarea,semintele de in si se amesteca usor, apoi se face loc la mijloc, se adauga uleiul si apa calduta. Se framanta un aluat nu foarte cosistent circa 20 de minute. Se acopera cu un servet curat si se lasa la crescut 1 ora. Aluatul trebuie sa stea la cald si ferit de curent rece.



Dupa ce a crescut se inparte aluatul in formele pe care le doriti.Eu am facut o paine in forma de guguluf. Se pune aluatul in forma ,se mai lasa la crescut 15 minute. Se baga in cuptorul preicins la 200 g C pentru 15 minute, apoi se reduce focul la 180 g C si se mai lasa 25 de minute. Este foarte buna si sanatoasa,mai ales ca faina de soia inlocuieste cu succes faina alba.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine din faina integrala de grau si faina de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

deyutzky 1

26.03.2011, 00:43

frumoasa

silvi0ara 1

26.03.2011, 11:11

E buna si sanatoasa,zic eu.Ma bucur ca va place.

adry88 1

26.05.2011, 11:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
"Rasucite" cu malai