Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Am dat peste reteta asta si tare ma bucur ,deoarece am scapat de ceea ce nu-mi placea deloc,atunci cand faceam paine in casa....de framantat.Painea este foarte gustoasa,coaja goasa,miezul putin umed si dens.O bunatate.Reteta am luat-o de aici http://paine-fermecata.wifeo.com/paine-fara-framantare.php
Intr-un castron de plastic punem faina,drojdia,sarea si adaugam apa,dupa care amestecam pana se omogenizeaza,cu mixerul,la care am pus paletele spirala.
Acoperim castronul cu folie pvc si lasam la loc cald 1.5-2 ore(depinde cat e de cald).
Incingem cuptorul la 240-250 ^C. Introducem in cuptor,vasul in care vrem sa coacem painea,care trebuie sa aibe neaparat capacul potrivit.Cand s-a incins cuptorul,scoatem vasul cu grija si turnam aluatul dospit(la mine si-a mait cam de 2 ori si ceva volumul).Punem capacul si bagam la cuptor pt.30-45 min(timpul depinde de cuptorul fiecaruia)dupa care,luam capacul ,micim focul si mai lasam 10-15 min.
Painea e gata daca atunci cand o batem la baza,suna a gol.Daca nu,se poate lasa ceva timp pe gratarul cuptorului.
Pofta buna!!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult