Paine fara framantare

de Brindusa in Piine, 20 Apr 2010 | 20163 vizualizari

COMENTARII (21)

Bucataras Medi 1

20.04.2010, 22:48

excelent arata.......................

Brindusa 1

20.04.2010, 23:02

Mersi Medi si aici si pe blog

Bucataras Medi 1

20.04.2010, 23:43

am vazut mai intai postarea aici si mai apoi pe blog.......................nu m-am putut insa sa nu fac si acolo un mic comentariu.......................

Miha 1

20.04.2010, 23:50

Cat e de inalt vasul de yena?

Brindusa 1

21.04.2010, 00:07

Vasul cu tot cu capac are cam 25 cm inaltime, daca nu mai mult. Daca vrei cand s-o face lumina il masor (acu nu pot ca doarme lumea si fac zgomot) A avut destul loc painea ca sa creasca. In vasul roman se poate fae foarte bine, dar sa nu uzi vasul inainte.

nadina73 1

21.04.2010, 00:35

felicitari arata minunata am sa o incerc cu siguranta 5 furculite de la mine

Rocsi 1

21.04.2010, 10:55

o feliuta as manca si eu ce bine arata

epurasha2bb 1

21.04.2010, 12:13

asta sigur nu se faramiteaza ca aia din comert!imi place!

silvi0ara 1

21.04.2010, 12:32

Laly 1

21.04.2010, 13:02

Si de la mine 5 furculite!!!Am salvat reteta.Buna rau.

Adinuta 1

21.04.2010, 13:07

fara framantat? imi cam surade

epurasha2bb 1

21.04.2010, 15:11

daca vaspun eu casunt obosita, am vazut fara faramitare nu fara framantare

Sylvia 1

21.04.2010, 18:33

Excelet arata am tot vazut variante dar sincer nu m-am incumetat sa o fac, o sa testez reteta facuta de tine, felicitari !!!

Brindusa 1

21.04.2010, 18:42

Multumesc dragele mele. reteta nu e foarte greu de facut, s-ar putea ca prima oara sa nu iasa foarte bine (nici mie nu mi-a iesit), dar a2a oara sigur o s-o reusiti

madi_marin 1

22.04.2010, 19:12

si mie imi place mult cum ti-a iesit painica....trec si eu reteta la favorite, caci vreau sa o incerc....

aziz 1

16.05.2011, 12:06

tocmai ce-am facut aluatul ,moale rau de tot,si unde am gasit eu reteta cica se tine 12 ore in frigider ,ma intreb cum sufletu o creste?eu am sa o las totusi afara

RuxyRux 1

16.05.2011, 12:08

Arata de vis

RuxyRux 1

16.05.2011, 12:09

Aziz eu am facut asa cum spui si am lasat aluatul peste noapte afara...s-a acrit cumplit si dupa ce am pregatit-o nu a fost asa de gustoasa...te sfatuiesc sa il tii la rece...

aziz 1

16.05.2011, 13:03

bine rux incerc in frigider atunci

aziz 1

16.05.2011, 13:04

va spun eu maine ce-o iesit

denisapet2000 1

26.01.2015, 12:52

Drojdie umeda )
M-am amuzat copios.
Drojdia de bere care se gaseste la pachet se numeste DROJDIE PROASPATA !!! NU UMEDA

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle pentru hamburgher