Paine frantuzeasca

de Miha in Piine, 5 Sep 2009 | 3695 vizualizari

 

Dupa reteta din cartea masinii de paine. :)

 

INGREDIENTE

  • 120 ml apa
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 lingurita ulei
  • 1 lingurita oregano
  • 200 g faina neagra
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine frantuzeasca:

Toate ingredientele le-am pus in ordinea descrisa in cuva masinii de paine.Am folosit programul de framatare+dospire.

Dupa ce aluatul si-a dublat volumul,l-am pus pe masa infainata si l-am impartit in 2.

Mi-au iesit 2 paini mai mici,nu am tava mare,pentru o bagheta frantuzeasca autentica. :))

Am dat aluatului forma de bagheta,am crestat cu cutitul din loc in loc si am dat la cuptor,la foc mediu,pana s-a rumenit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Paine frantuzeasca-0
Paine frantuzeasca-1
Paine frantuzeasca-2
Paine frantuzeasca-3

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!