Paine integrala cu fulgi de ovaz si seminte de in

de Pasiune pentru bucatarie in Piine, 11 Noi 2011 | 9125 vizualizari

COMENTARII (20)

Lau 1

11.11.2011, 18:12

sunt prima servita

MotanLaOale 1

11.11.2011, 19:05

danakarin 1

11.11.2011, 19:08

Bravo, asta da piine

mirela0911 1

11.11.2011, 19:27

ce gustoasa e painea

diaconta 1

11.11.2011, 20:18

parca-ti vine sa musti din poza

mena29 1

11.11.2011, 20:28

Ce pofta-mi faci de paine calda cu unt si cu gem

Rocsi 1

11.11.2011, 20:52

ce-mi mai place painea de casa

gaby_duceag 1

11.11.2011, 23:01

eu nu prea am facut paine .

MIUTA 1

12.11.2011, 00:05

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 18:27

buna si sanatoasa

Simohy 1

29.02.2012, 17:00

ai scris mai sus ca e nevoie de praf de copt,dupa care ai scris la preparare ca se pune drojdie. pana la urma care se pune?

RuxyRux 1

29.02.2012, 18:04

Eu zic ca se pune drojdie si nu praf de copt ...se specifica in reteta ca se lasa la crescut), aluaturile cu praf de copt nu necesita dospire.

Cristi Roman 1

29.02.2012, 18:08

Imi place (12) .

Simohy 1

29.02.2012, 18:26

Da,atunci sa scrie cata drojdie se pune

RuxyRux 1

29.02.2012, 18:33

Ai dreptate, poate a gresit...e omeneste...numai bine iti doresc

Simohy 1

29.02.2012, 19:03

Da toti gresim ft faina reteta oricum.

Simohy 1

29.02.2012, 19:03

Numai bine si tie

Pasiune pentru bucatarie 1

29.02.2012, 20:23

7 g drojdie. Imi cer scuze ca am gresit, dar daca mai des fac prajituri in care folosesc praf de copt, a intrat in reflex.

Nu pot edita la reteta asa ca trebuie DROJDIE-7g

Simohy 1

29.02.2012, 20:48

Multumesc .Chiar acum o am in cuptor . imi place foarte mult cum arata Succes in tot ce faci

Pasiune pentru bucatarie 1

01.03.2012, 07:42

Simohy sper ca a fost buna! Te pup!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine integrala