CUM NU PREA AM INCREDERE IN PAINEA INTEGRALA CUMPARATA SA NE FACEM POFTA M-AM APUCAT DE TREABA ,ACUM SPER CA MACAR FAINA SA NU AIBA COLORANTI SI SA FIE REALA
Amestecam bine drojdia in apa calduta cu lingurita de zahar si sarea dupa care incepem sa punem faina in ploaie care a fost cernuta inainte pentru a fi mai pufoasa ,
cand am incorporat bine faina si s-a format o coca consistenta, adaugam o lingura de ulei si o mai framantam pana intra tot in coca ,
o lasam sa se dospeasaca cam 30-40 de min apoi intindem o foaie din coca potrivita si asezam maslinele care au fost taiate in felii apoi rulam ca la cozonac
ungem painea pe deasupra cu un galbenus de ou si apoi asezam semintele de in deasupra
punem painea la cuptor 40-50 de min la foc moderat
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
21
APR
2018 |
![]() |