Paine rotunda impletita

de Sylvia in Piine, 28 Iul 2010 | 4073 vizualizari

 

Azi am fost chiar harnicuta :)) am facut si painea mea preferata, impletita dupa metoda explicata de Mihaela, ii multumesc inca o data ca m-a ajutat sa "impletesc " asa paine minunata .

 

INGREDIENTE

  •  Aluatul l-am preparat cu masina de facut paine, aveti nevoie de :
  • 100 ml apa,
  • 200 ml lapte,
  • 25 grame de drojdie,
  • 150 grame de faina integrala si 350 grame de faina tip 55,
  • o lingurita sare,
  • o lingurita zahar,
  • 2 linguri ulei( de masline am pus eu) .
  •  Nu am schimbat nimic la aluat sperand sa imi reuseasca si mie asa bine ca si Mihaelei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine rotunda impletita:

Dupa ce avem aluatul dospit il impartim in 4 parti si formam 4 suluri de 60 cm si le suprapunem pe planul de lucru facut cu faina din belsug.


Desi pare complicat operatiunea reuseste daca rasucim doua cate doua rulourile in sensul inevers al acelor de ceasornic.


La final ascundem capetele sub paine si le presam bine si lasam inca 20 de minute la dospit. Eu am pensulat painea cu lapte si am presarat ceva seminte de susan si floarea soarelui peste .


Am copt painea 30 de minute la 210 grade in cuptorul incalzit in prealabil, pe treapta medie si cu o tava cu apa sub tava cu pinea sa faca crusta frumoasa si sa nu se arda.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine rotunda impletita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Sylvia 1

29.07.2010, 10:44

Miha merci de reteta inca o data

Sylvia 1

29.07.2010, 10:45

Silvioara, Jolygina, Mena si Nadina va multumesc

lia maria 1

29.07.2010, 11:05

MinunatSylvia ti-a iesit o painica de expus in vitrina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Colacei