Paine rotunda impletita

de Sylvia in Piine, 28 Iul 2010 | 3862 vizualizari

 

Azi am fost chiar harnicuta :)) am facut si painea mea preferata, impletita dupa metoda explicata de Mihaela, ii multumesc inca o data ca m-a ajutat sa "impletesc " asa paine minunata .

 

INGREDIENTE

  •  Aluatul l-am preparat cu masina de facut paine, aveti nevoie de :
  • 100 ml apa,
  • 200 ml lapte,
  • 25 grame de drojdie,
  • 150 grame de faina integrala si 350 grame de faina tip 55,
  • o lingurita sare,
  • o lingurita zahar,
  • 2 linguri ulei( de masline am pus eu) .
  •  Nu am schimbat nimic la aluat sperand sa imi reuseasca si mie asa bine ca si Mihaelei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine rotunda impletita:

Dupa ce avem aluatul dospit il impartim in 4 parti si formam 4 suluri de 60 cm si le suprapunem pe planul de lucru facut cu faina din belsug.


Desi pare complicat operatiunea reuseste daca rasucim doua cate doua rulourile in sensul inevers al acelor de ceasornic.


La final ascundem capetele sub paine si le presam bine si lasam inca 20 de minute la dospit. Eu am pensulat painea cu lapte si am presarat ceva seminte de susan si floarea soarelui peste .


Am copt painea 30 de minute la 210 grade in cuptorul incalzit in prealabil, pe treapta medie si cu o tava cu apa sub tava cu pinea sa faca crusta frumoasa si sa nu se arda.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine rotunda impletita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Sylvia 1

29.07.2010, 10:44

Miha merci de reteta inca o data

Sylvia 1

29.07.2010, 10:45

Silvioara, Jolygina, Mena si Nadina va multumesc

lia maria 1

29.07.2010, 11:05

MinunatSylvia ti-a iesit o painica de expus in vitrina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paine super rapida