Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Mai intai am amestecat 50 ml apa calduta cu drojdia proaspata si am lasat 10 min sa creasca.
Faina alba si cea intermediara am amestecat-o cu sarea si semintele, apoi am inceput sa incorporez apa calduta, amestecand bine cu o lingura. Am adaugat si maiaua, apoi am inceput sa framant adaugand uleiul de masline. Am framantat cca 10 minute, apoi am acoperit vasul in care am pus aluatul, cu o folie, si am lasat la crescut 1 ora.
Dupa o ora aluatul si-a dublat volumul. Am format painica, pe care am pus-o intr-o tava usa cu ulei de masline si tapetata cu hartie de copt, si am lasat-o la crescut 30 minute.
Cand si-a dublat volumul, am udat painica cu pensula si am presarat seminte. Am dat-o la cuptor ptr 40 minute, la 200 grade.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult