Paine pentru sandvisuri

de adry88 in Piine, 1 Mar 2013 | 1569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 150 ml sana
  • 100 g kefir
  • 50 g unt
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita miere
  • 1 cub de drojdie
  • Uns
  • 1 galbenus
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine pentru sandvisuri:

Drojdia o dizolvam in putina apa calduta, amestecam si lasam 5 minute sa faca besicute


Intr-un vas mai mare amestecam faina cu sarea si facem o gaura in mijloc, adaugam drojdia, mierea si incepem sa framantam adaugand treptat sana si kefirul, la final framantam cu untul topit si racit,


Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul,


Dupa ce a crescut framantam din nou cca 2-3 minute si ii dam forma lunguiata si asezam in tava de cozonac tapetata cu hartie de copt,


Acoperim si mai lasam la dospit cca 20 minute


Ungem cu un galbenus desfacut cu lapte si dam la cuptor pana se rumeneste frumos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine pentru sandvisuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

01.03.2013, 20:16

Eu as manca o feliuta si goala!

adry88 1

01.03.2013, 21:05

Lau 1

02.03.2013, 18:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine MARGARETA