Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Aceasta paine este crocanta la suprafata si are miezul moale.O paine delicioasa
Dizolvati drojdia cu un pic de apa calduta si adaugati-o peste faina cernuta . Adaugati uleiul ,sarea si un pic de apa si incepeti sa amestecati pina se omogenizeaza si obtineti un aluat fin. Formati bile din aluat egale si asezatil pe o tava tapetata cu hartie de copt . Apasati usor cu mana bilele din aluat si ungeti-le cu o pensula cu laptele si presurati semintele . Acoperiti cu un prosop umed si cald painitele si lasati pentru a creste.
Cand painile si-au dublat volumul le dam la cuptor pentru 20 de minunte la foc mediu. Cuptorul trebuie sa fie preincalzit.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult