Paine taraneasca

de Oana in Piine, 27 Apr 2009 | 11425 vizualizari

 

Este o paine cu 3 tipuri de faina, facuta la masina de paine. Reteta este chiar din carticica masinii (Moulinex OW 5000). Iese foarte buna!

 

INGREDIENTE

        Pentru o paine de 750 g:
  • 305 ml apa
  • 1 lingurita ulei de floarea soarelui
  • 1 si 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri cu lapte praf
  • 240 g faina alba
  • 120 g faina integrala
  • 120 g faina de secara
  • 1 si 1/2 lingurite cu drojdie uscata
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine taraneasca:

Toate ingredientele se pun in masina de paine in aceasta ordine si se seteaza programul 3 (pentru Moulinex OW 5000), dureaza 3h37.


Se seteaza culoarea dorita pentru coaja, eu aleg mereu crocanta :). Duap ce se face painea, se lasa la racit pe un grilaj o ora, apoi se taie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bucataras 1

29.04.2009, 07:37

http://blog.bucataras.ro/cozonac-pufos-si-gustos-la-masina-de-paine/

Oana 1

29.04.2009, 11:39

Oana, multumesc! Multumim Bucataras pentru link

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Paine suedeza, cu faina integrala si seminte